Ha ezt a menüpontot olvasod, akkor biztos vagyok benne, hogy Téged már megszólított valamikor a lelked hangja… Ezek azok a pillanatok, amikor megmagyarázhatatlan okból valami azt súgja Neked: ne ezt tedd, hanem azt, ne erre menj, hanem arra, vagy akár amikor hirtelen valamilyen jó, kreatív ötleted támad egy adott helyzetben. Ilyen esetekben akár észreveszed, akár nem, a lelked az, ami vezérel, hiszen igazán ő ismer Téged, ő tudja, hogy mi a jó Neked, mi a jó irány. Ahhoz, hogy a lélek teljes valójában megnyíljon számodra nyitottságra, tudatosságra, illetve a múlt sérüléseinek tisztítására van szükség, melyhez hozzásegít a Lélekhang módszer.

Filotás Mária által kidolgozott Lélekhang módszerét azoknak ajánlom, akik nyitottabbak olyan alternatív módszerre, mely a lélekhez való kapcsolódáson, és energiával való munkán alapszik. A technikával tisztítjuk és oldjuk a lelked blokkjait, magyarázatokat és megértést kaphatsz életed eseményeinek mélyebb összefüggéseire, és olyan pozitív érzelmi állapotokat idézhetünk elő vele, melyek inspirálnak további utadon.

A Lélekhang módszerében egy olyan eredményes lélekoldó technikát ismertem meg, amelynek segítségével a korábban, akár több életen áthúzódó blokkokat tudjuk tisztítani, elengedni és visszatalálni kristálytiszta önmagunkhoz. A módszer egy intenzíven tisztító, energetizáló és hihetetlen hatékonysággal dolgozó oldási lehetőség, mely akár egy vagy néhány alkalom alatt is nagy változási folyamatokat tud beindítani. A Lélekhanggal, melyhez egy ingára és az egymás közötti ráhangolódáson alapuló kommunikációra van csak szükség, mélyen tudunk hatni, sok esetben nagy energiák szabadulnak fel, hiszen az oldás során negatív, karmikus lenyomatokat, feladatokat is képesek vagyunk oldani, ha szükséges.

Kérdéseidet nyugodtan írd össze, leginkább azokat, amelyek a jelenlegi lelki állapotodat befolyásolják, illetve amelyek életutad szempontjából fontosak számodra. A módszer kiválóan alkalmazható az üzleti életben is, főként tervezési fázisokban, döntési helyzetekben, kockázatok felmérésében tud segítségül lenni.

Tiszta szívemből kívánom, hogy mindenki tapasztalja meg a lélek hangja által nyújtott inspiráló élményt.