Köszöntelek az ImagoSense honlapján!

A múlt hatással van a jelenre, a jelen az a pillanat, amikor hatalmunk van a jövőnk alakítására.

Mindenki életében eljön az az idő, amikor felismeri, hogy érdemes lenne helyzeteken változtatni, elavult szokásokat, viselkedésmintákat magunk mögött hagyni, és a vágyott állapotot valamilyen módon létrehozni.

A problémák megoldásához azonban elsődleges, hogy úrrá legyünk megszokott gondolkodásmódunkon, érzéseinken és tudatában legyünk olyan megoldásoknak, melyet bármikor segítségül hívhatunk. A változás mellett dönteni annyit jelent, hogy szembe kell néznünk belső korlátainkkal, a komfortzónából való kilépéssel járó érzésekkel és helyt kell állnunk számunkra még ismeretlen helyzetekben.

Ez a belső és külső változás hozza meg azt a szabadságot, amelyben képesek vagyunk bátran, félelmek nélkül új útra lépni. Ebben nyújt közvetlen támogatást az integrált stresszoldó coaching, mely bármely életterületen elősegíti a problémát kiváltó okok tudatosítását, hatékonyabb kezelését, illetve egy új választás révén a célok sikeres megvalósítását.

Az integrált stresszoldó coaching módszertanának kialakításakor célom volt, hogy az általánosságban alkalmazott üzleti és life coaching gyakorlattól eltérőn több olyan eszközt integráljak, ami a szervezetben dolgozó vezetők és szakemberek, illetve magánemberek egyéni teljesítményének tartós változását idézzék elő.

Az ImagoSense névválasztás is személyes céljaimat hivatott tükrözni. Elkötelezett szándékom, hogy az általam tanult módszerek és személyes élettapasztalatom révén támogassam ügyfeleimet az átalakulási folyamatban, melynek eredményeként képesek legyenek „szárnyakat növesztve” egy minőségibb, szabadabb életet élni munkahelyi és magánéletükben egyaránt.