Csehi Ágnes, coach, lélekgyógyász

Jómagamat jó sokáig racionális embernek tartottam, amit igazol, hogy tanulmányaimat közgazdászként végeztem, és azután közel tizenöt évet dolgoztam egy hazai pénzintézetnél. Ezen belül kilenc évig HR szakterületen fejlesztőként tevékenykedtem, ahol speciális témáim a tehetségmenedzsment, karriermenedzsment, motivációs rendszerek voltak.

Több, mint tíz éve ismerkedem tudatosan önmagammal, a személyiségfejlesztés és a lélekgyógyítás különböző formáival. Ezek közül követve a saját személyes fejlődésem fázisait a Business Coach Akadémián üzleti coachingot, a Subrosa Képességfejlesztő és Stresszkezelési Oktató Központban a One Brain (kineziológiai) stresszoldást, majd Filotás Máriától a Lélekhang módszerét sajátítottam el.

2010-től napjainkig – eleinte munkám mellett szabadidőmben – adtam át sorra a szerzett tudásomat, tapasztalatomat másoknak a módszerek valamelyikével.

2015-ben hoztam meg a döntést, hogy szabadúszóként folytatom tovább, és azt, amit addig csak hobbiként végeztem, végül azt választom hivatásomnak is. A munkám során csakis az a gondolat vezérel, hogy örömöt adjon, s a tudásomat, tapasztalatomat és képességeimet hasznosítva az emberek támogatását, fejlesztését szolgálják. Így adódnak a lehetőségek, hogy HR és outplacement tanácsadóként, coachként, mentorként, és lélekgyógyászként egyaránt tevékenykedem.

Az elmúlt években jómagam is sok változáson és belső átalakuláson mentem keresztül, melyet annak köszönhetek, hogy mindig is hittem a változásban, a fejlődésben, a kitartásban, a dolgok pozitív kimenetelében és olykor segítségül hívtam külső módszereket, ismereteket is a boldoguláshoz. Ez idő alatt akár a nehézségek, akár a felszabadító pillanatok, és a napról napra kialakuló új szemléletmódom, hitrendszerem segített hozzá ahhoz, hogy megtanuljam és megtapasztaljam a kiegyensúlyozott és harmonikus életet a gyakorlatban.